Installation af fjernvarme udføres

Installation af fjernvarme er et af vores specialer hos Vestsjællands Gas- og Oliefyrsservice. Det sikrer et effektivt varmesystem, som gavner trivsel og pengepungen. Vi kører ud alle hverdage og hjælper med installere og optimere hjemme hos dig nær Korsør og Slagelse på Sjælland.

Service af fjernvarme sikrer at fjernvarmen fungerer

Har du problemer med, at dit varmesystem ikke fungerer optimalt derhjemme? Så lad os tage et kig på problemet og lave et service af fjernvarme i din bolig. Det er vigtigt, at fjernvarmen fungerer optimalt, da det ellers vil tage længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det mærkes både på temperaturen og på varmeregningen, da et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi har stor erfaring med installation af fjernvarme og tilbyder:

  • Løbende service
  • Professionel varmestyring og levering
  • Opsætning af nye varmeinstallationer

Det er yderst vigtigt, at denne installation udføres korrekt og er i overensstemmelse med de gældende regler.​

Bestil installation af fjernvarme her

Vi er en autoriseret VVS'er, og vi er garant for en korrekt og sikker installation af fjernvarme og dette til en god pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi pakker ikke vores udstyr sammen igen, før du som kunde er 100 % tilfreds med resultatet.

Ønsker du en effektiv varmeløsning i din bolig? Så kontakt os på telefon 40 84 57 82 eller på mail kontakt@vgo.dk, og få et uforpligtende tilbud på service af fjernvarme.

Der er mange fordele ved fjernvarme, og vores kendskab til denne type af installation er stor. Derfor giver vi både råd og vejledning til den perfekte installation af fjernvarme for dig.

Finansiering

Download Ecxel låneberegner

Skriv til os​

​Du er altid velkommen til at skrive til os. Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 58 37 57 82

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet til 4,8/ 5 stjerner 

baseret på mere end 13 anmeldelser på Facebook

_______________________________

​​

Vestsjællands Gas- og Oliefyrsservice

Ved Lunden 5
​4220 Korsør

CVR: 18855593

Tlf.: 58 37 57 82

Mobil.: 40 84 57 82

E-mail: kontakt@vgo.d​k


​Åbningstider:​

Hverdage: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 15.00