Installation af fjernvarme og efterfølgende service

Installation af fjernvarme er et af vores specialer som VVS installatør. Det sikrer et effektivt varmesystem, som gavner trivsel og pengepungen. 

Service af fjernvarme sikrer optimal funktion

Har du problemer med, at dit fjernvarmeanlæg ikke fungerer optimalt derhjemme? Så lad os tage et kig på problemet og foretage et service af fjernvarme i din bolig. Det er vigtigt, at fjernvarmen fungerer optimalt, da det ellers vil tage længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det mærkes både på temperaturen og på varmeregningen, da et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi har stor erfaring med installation af fjernvarme og tilbyder:

  • ​Løbende fjernvarmeservice og service af fjernvarmeanlæg
  • Professionel varmestyring og levering
  • Opsætning af nye varmeinstallationer

Det er yderst vigtigt, at din installation af fjernvarme udføres korrekt og er i overensstemmelse med de gældende regler.​​

Vi anbefaler ud fra vores egen erfaring:

Bestil installation af fjernvarmeanlæg her

Vi er en autoriseret VVS'er, og vi er garant for en korrekt og sikker installation af fjernvarme og dette til en billig pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi pakker ikke vores udstyr sammen igen, før du som kunde er 100 % tilfreds med resultatet.

Ønsker du en effektiv varmeløsning i din bolig? Så kontakt os på telefon 40 84 57 82 eller på e-mail kontakt@vgo.dk, og få et uforpligtende tilbud på service af fjernvarme.

Der er mange fordele ved fjernvarme, og vores kendskab til denne type af installation er stor. Derfor giver vi både råd og vejledning til den perfekte installation af fjernvarmeanlæg for dig.

Har du et projekt i støbeskeen? ​Kontakt os bare!

Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 40 84 57 82

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​ 

Vurderet til 5 / 5 stjerner baseret på mere end 18 anmeldelser på Facebook

Info

Vestsjællands Gas & Oliefyrservice ApS

CVR: 36163542

Kontakt

Hverdage: 07.00 - 15.30
​Fredag: 07.00 - 14.00