Gasservice tilbydes i højeste kvalitet

Hos Vestsjællands Gas- og Oliefyrsservice er vi specialister i alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation af naturgas. Derfor kan vi også tilbyde en gasservice af den højeste kvalitet på markedet. Vi tilbyder vores hjælp nær Korsør og Slagelse på Sjælland - og altid til en god pris.

Service af gasfyr med 25 års erfaring

Det er vigtigt, at du som kunde altid henvender dig til en autoriseret VVS'er, når der skal arbejdes med gas og skal udføres service af gasfyr. Hos Vestsjællands Gas- og Oliefyrservice har vi over 25 års erfaring inden for området, hvorfor vi kan løse enhver opgave stor som lille. 

Vi gennemfører det påkrævede gasserviceeftersyn, hvilket omfatter:

  • ​Tæthedsprøvning af gasrør og installation
  • ​Kontrol og rensning af kedel
  • ​Kontrol af gassens tilslutningstryk

Vi udfører både gasservice i hverdage og weekender og står altid klar til at rykke ud, hvis der er brug for vores hjælp.

Få en gasservice-aftale i dag

Flere af vores kunder er oprettet med et abonnement på service af gasfyr, og som ny kunde kan vi også skræddersy en serviceaftale til dig, som passer perfekt til dit behov.

Det er lovpligtigt, at der som minimum foretages et service af gasfyr hvert andet år, men vi anbefaler altid vores kunder at få et foretaget omtrent én gang om året, hvis der er tale om en ældre gasinstallation. ​

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du en gasinstallation, som trænger til et gasservice? Vi tilbyder vores hjælp til en konkurrencedygtig pris. Ring til os på telefon 40 84 57 82 og lav en aftale i dag. Ellers kan du via mail kontakt@vgo.dk også forhøre dig om vores services.

Vagtordning:

Vi har vagtordning i vinterperioden for fyrstop, alle dage fra:​

  • 1. okt. - 31. april fra kl. 08-20.00

 

Priser:

  • Hovedeftersyn af gasfyr kr. 1.050
  • Frit udkald pr. år kr. 350,00, indebærer arbejdsløn men ex. Materialer​


Alle priserne er Inkl. Moms og miljø afgift.


Hvis I er mere end 10 hustande, som ønsker hovedeftersyn, giver vi gerne et godt tilbud. Ring blot på telefon 40 84 57 82.

 

Skriv til os​

​Du er altid velkommen til at skrive til os. Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 58 37 57 82

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet til 4,8/ 5 stjerner 

baseret på mere end 13 anmeldelser på Facebook

_______________________________

​​

Vestsjællands Gas- og Oliefyrsservice

Ved Lunden 5
​4220 Korsør

CVR: 18855593

Tlf.: 58 37 57 82

Mobil.: 40 84 57 82

E-mail: kontakt@vgo.d​k


​Åbningstider:​

Hverdage: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 15.00