Nyt badeværelse eller renovering af det gamle

Trænger badeværelset til en kærlig hånd, skal du bygge nyt badeværelse, eller er der blot problemer med faldstammen, så tag Vestsjællands Gas- og Oliefyrsservice med på råd.

Inden for badeværelse udfører vi bl.a.:

  • Nyt badeværelse (fag- og hovedentreprise)
  • Renovering af badeværelse
  • Udskiftning af rør
  • Faldstamme
  • Reparation og udskiftning af armaturer
  • Unidrain og afløb
  • Forsikringsskader

Vi kan levere produkter til et nyt badeværelse, der - uden at gå på kompromis med komforten og et lækkert design - sparer på vandet og energien, og som altid er VA-godkendte.

Vores mangeårige erfaring på området er din sikkerhed for, at resultatet ikke blot stemmer overens med dine forventninger men også for, at kvaliteten også altid er i top.

Nyt badeværelse

Ønsker du et nyt badeværelse, kan vi stå for såvel fag- som hovedentreprisen. Når du lader os stå for hovedentreprisen, klarer vi alt fra start til slut. Det betyder eksempelvis, at du hverken skal tænke på at rydde det gamle badeværelse eller koordinere arbejdet mellem en masse forskellige håndværkere, der skal ind over projektet.

Vi kan komme med gode råd og vejledning til såvel planløsning, materialevalg som andre tvivlsspørgsmål. Sammen finder vi den helt perfekte løsning, så du får et nyt badeværelse, der matcher dine ønsker, behov og økonomi.

Vi udarbejder gerne et tilbud til dig på et nyt badeværelse, hvor kvaliteten er i top, og prisen er i bund, og vi kører til opgaver i området omkring Slagelse og Korsør og på resten af Sjælland.

Kontakt os

Kontakt os via kontaktformularen eller på 40 84 57 82 eller skriv en e-mail til kontakt@vgo.dk for et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

Skriv til os​

​Du er altid velkommen til at skrive til os. Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 58 37 57 82

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vestsjællands Gas- og Oliefyrsservice

Ved Lunden 5, 4220 Korsør

Telefon: 58 37 57 82